Waterwolf Lures

24 January 2015

Waterwolf Lures

Waterwolf Lures is een firma uit Ontario, Canada. Ze zijn gespecialiseerd in unieke handgemaakte shads en gator tubes met een unieke actie. Deze zijn met geen enkel ander kunstaas te vergelijken! We zijn dan ook erg blij om mee te delen dat wij de exclusieve verdeler zijn van deze kunstaasjes in de Benelux. Wil je dikke snoeken vangen dan moet je ze wat voorschotelen dat ze nog nooit hebben gezien, en dan zit je met dit kunstaas op de eerste rij.

Elke shad word met de grootste zorg en oog voor detail gemaakt door onze canadese vrienden. De shads worden volledig geairbrushed wat voor mooie details zorgt. Er word dus geen gebruik gemaakt van gekleurde rubbers die onder elkaar gemengd worden. Dit alles wordt afgewerkt met een doorzichtige rubberen coating wat voor een schitterende blinkende afwerking zorgt

.

De lichamen zijn hol en met een ingebouwde rig met loodverzwaring zijn deze aasjes allemaal zinkend uitgevoerd. Er zijn verschillende soorten te koop zoals een shadzilla, shadzilla X, gator tube, en de shadzilla junior. De shadzilla junior en shadzilla zijn beiden te vissen als normale shads met een schoepstaart en hebben een mooie rollende en levendige actie. De shadzilla X kan als jerkbait gevist worden en heeft een enorm verre uitslag als er genoeg losse draad wordt gegeven na elke tik. Een ongeloofelijk onvoorspelbaar aasje dat zowel links, rechts als omhoog en omlaag schiet. Bij snel vissen is deze ondiep te vissen. (1m – 2m) Als je laat afzinken of langzaam vist, kunnen deze ook dieper worden aangeboden, tot zelfs 6-7m! Doordat alle aasjes hol zijn blijft er regelmatig lucht zitten in het lichaam tijdens de worp en landing op het water. Als je dan binnenvist komen er regelmatig luchtbellen achteraan uit dit lichaam wat lijkt op een visje dat zijn luchtblaas ledigt!

De Gator tubes kunnen dan weer verticalend worden gevist ofwel spinnend. Er is achteraan een roterend lepeltje voorzien wat voor de nodige schitteringen onder water zorgen.

 Check de webshop voor ons volledige aanbod van deze geweldige Water wolf lures!