Predax: Duitse Grundligkeit

24 February 2015

Predax: Duitse Grundligkeit

Een keiharde aanbeet! Onmiddellijk harde bonken op je hengel! Op deze momenten hoop je maar dat je materiaal stevig genoeg is! Een goede visser zorgt dat alles in orde is, van de reel op je hengel tot de onderlijn en speld.

Het zijn net deze laatste zaken waar Predax een echte topper in is! Als je op zoekt bent naar goed onderlijnmateriaal kan je nu stoppen, je hebt het gevonden. Van de kleinste speld tot de degelijkste titaniumdraad, Predax heeft het allemaal en in een ongeloofelijke kwaliteit.

Hoe vaak is het al niet gebeurd dat je met licht materiaal en een dun staaldraadje staat te vissen op bv snoekbaars of baars en er ineens een mooi snoek over je aasje heen schuift. De gewone speldjes durven dan al eens open te schieten bij al dat geweld. Predax heeft echt oersterke spelden in hun gamma. Een speldje in maat XS met een trekkracht van 22kg! wat wil je nog meer! Juist een eerlijke prijs, voor 2,89 heb je een pakje van 15 spelden. Deze speldjes zijn echt piepklein en ideaal voor klein kunstaas of kleine shads zonder dat deze de actie beinvloeden. Krijg je toch een dikke vis eraan dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Predax klaart de klus. Ook voor roofbleivissers zijn deze spelden echt een topper.

De gekende BigBait snaps zitten ook in het gamma. Voor de monstersnoek-vissers onder ons, onmisbaar. 

Het aanbod aan staaldraad of titanium draad is ook dik in orde. Verkrijgbaar op spoelen van 5 meter in verschillende uitvoeringen zoals 7x7 of 1x7 gewoven staaldraad of single strand titanium. Ook voorgemonteerde stalen of titanium onderlijnen zijn bij Predax te vinden net als alle maten klemhulzen.

Bekijk het gamma van Predax op de webshop